Experiència Guiada

En aquesta modalitat d'activitat ofereix el lloguer de les bicicletes Seacling juntament amb un acompanyament per part d´un guia/tècnic especialitzat que aportarà tota la informació necessària per realitzar l'activitat de forma divertida, entretinguda i segura durant els diferents recorreguts que l'entorn ens ofereix, descobrint els racons més bonics i amagats que altrament podrien ser difícils de trobar per usuaris poc coneixedors de la zona.

Aquesta experiència està pensada per a sortides de 3 hores de durada aproximadament, prou temps per descobrir i gaudir d'aquells punts més interessants del recorregut marcat. L'excursió serà privada per al grup que fa la reserva i, per tant, ajustada al nivell i als objectius que aquest grup vulgui.

PREUS:

Seacling: 45€

Guia: 60€

 

Hi ha la possibilitat de realitzar una sortida de 2 hores, variant una mica els preus:

Seacling: 35€

Guia 50€

 

*El preu inclou el Seacling i les armilles salvavides. Podent incloure a la sortida, amb preus a part, com a material opcional: bosses estanques (per portar objectes importants per a vosaltres sense reg que es puguin mullar), kits de Snorkel (Per gaudir del fons marí dels racons més bonics del lloc mentre ens banyem en aigües clares i transparents) o begudes fredes (ajudant a passar millor les altes temperatures de l'estiu).